Inspiratie 3 juli 2020

Steun de Belgische interieursector en geef meer driekleur aan je interieur!

De afgelopen maanden stonden we voor heel wat uitdagingen. Iedereen leerde zijn huis beter kennen en ontdekte zowel de plus- als de knelpunten. Is de zetel te klein voor het hele gezin? Staan er altijd vettige vingertjes op de keukenkasten? Of kan je niet ongestoord je mails checken tijdens het thuiswerken? Kortom, kan je woning wel een opfrissing gebruiken? Denk dan eens aan een Belgisch bedrijf!

Geef de Belgische interieursector een boost

Met de nieuwe campagne van Fedustria geef je je huis in een mum van tijd meer driekleur. Je hebt er misschien al van gehoord via radio of tv, het pratende huis dat je aanspoort om Belgisch te kopen. Hoe dat precies gaat?

“Hey… Ik ben het: je woning! Zeg, ik hoop dat je met die lockdown eindelijk gezien hebt dat ik niks deftigs meer heb om aan te doen. Hoog tijd dat je me een beetje soigneert! Hier ontdek je tal van Belgische fabrikanten die ferm gerief maken.”
– Quote Fermgerief.be

Surf naar Fermgerief.be en ontdek de mooiste interieurproducten van Belgische makelij. Door je interieur op te frissen met producten van deze bedrijven, steun je de lokale industrie en handel. Kijk zeker ook eens bij de categorie bureau, want daar staan wij te pronken.

Drisag is op en top Belgisch

Waarom staan wij tussen deze bedrijven? Wij zijn 100% Belgisch. Al onze producten worden handgemaakt in ons eigen productieatelier in Herentals. Je zus, je buurman, je verre nicht, het zijn allemaal mensen die wij tewerkstellen. Wij verlenen werkgelegenheid in eigen land en doen op deze manier aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten reizen dus niet de hele wereld rond om daarna in jouw kantoor te komen staan. Ze komen gewoon vanuit je achtertuin.

 

“De lokale economie is belangrijker dan ooit. Mensen blijven echter gewoontedieren.
We zullen dus op alle mogelijke manieren de ‘ik koop lokaal’-boodschap moeten stimuleren.”
– Ad Renders (Managing partner bij Drisag)

 

Geef je huis de aandacht die het verdient en ga voor Belgische makelij. Surf naar www.fermgerief.be en bekijk alle Belgische mogelijkheden.

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.