Certificaten 23 april 2019

Geslaagd voor de ISO audit

Drisag Office Inspirators is geslaagd voor de ISO audit. We streven naar duurzaamheid en zijn enorm trots op deze prestatie.

Onze ISO certificaten werden vernieuwd, namelijk ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De ISO 9001 staat voor het kwaliteitsvol managen van onze organisatie. Dit wil zeggen dat we zeggen wat we doen. We doen wat we zeggen en we het kunnen bewijzen. De ISO 14001 staat voor een internationaal gestandaardiseerd milieusysteem. We hebben dus een milieubeleid ontwikkeld dat bij ons past. We voeren dit ook consequent uit.

Bovendien wenst Drisag Office Inspirators zich de komende jaren ontwikkelen tot de meest inspirerende consultant en solide producent van “your workplace experience”. Dit door met een team van gepassioneerde vakmensen totaaloplossingen te realiseren. Hierbij zien we toe op de twee bovenvermelde systemen over het kwaliteitsvol managen en het milieu.

Wil je tot slot meer te weten komen over onze duurzame oplossingen en behaalde certificaten? Klik hier!

 

 

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.