Certificaten 23 april 2019

Met het oog op duurzaamheid

Alweer geslaagd voor de ISO audit!

Dit jaar mogen we ons alweer ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd noemen. De ISO 9001 staat voor een kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Dit wil zeggen dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en we het kunnen bewijzen. De ISO 14001 staat voor een internationaal gestandaardiseerd milieusysteem. We hebben dus een milieubeleid ontwikkeld dat bij Drisag past en we kunnen de uitvoering hiervan vrijwaren.

Drisag Office Inspirators wenst zich de komende jaren te ontwikkelen tot de meest inspirerende consultant en solide producent van “your workplace experience” door met een team van gepassioneerde vakmensen totaaloplossingen te realiseren. Hierbij waken we dus steeds over de twee voorgaande systemen aangaande het kwaliteitsvol managen en het milieu.

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.