Certificaten 23 april 2019

Met het oog op duurzaamheid

Alweer geslaagd voor de ISO audit!

Dit jaar mogen we ons alweer ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd noemen. De ISO 9001 staat voor een kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Dit wil zeggen dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en we het kunnen bewijzen. De ISO 14001 staat voor een internationaal gestandaardiseerd milieusysteem. We hebben dus een milieubeleid ontwikkeld dat bij Drisag past en we kunnen de uitvoering hiervan vrijwaren.

Drisag Office Inspirators wenst zich de komende jaren te ontwikkelen tot de meest inspirerende consultant en solide producent van “your workplace experience” door met een team van gepassioneerde vakmensen totaaloplossingen te realiseren. Hierbij waken we dus steeds over de twee voorgaande systemen aangaande het kwaliteitsvol managen en het milieu.

Lees ook

comfortabel pauzeren
30
jul
Pauzeren

Waarom een comfortabele pauze zo belangrijk is

Je hersenen zijn tot veel in staat. Zeker wanneer je productief aan ‘t werken bent. Zo productief dat je soms vergeet om pauze te nemen. Geen goed plan, want op tijd een pauze nemen is cruciaal. Je hersenen hebben tijd nodig om alles te verwerken. Gebeurt dat niet? Alle gevolgen van dien.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.