Certificaten 23 april 2019

Geslaagd voor de ISO audit

Drisag Office Inspirators is geslaagd voor de ISO audit. We streven naar duurzaamheid en zijn enorm trots op deze prestatie.

Onze ISO certificaten werden vernieuwd, namelijk ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. De ISO 9001 staat voor het kwaliteitsvol managen van onze organisatie. Dit wil zeggen dat we zeggen wat we doen. We doen wat we zeggen en we het kunnen bewijzen. De ISO 14001 staat voor een internationaal gestandaardiseerd milieusysteem. We hebben dus een milieubeleid ontwikkeld dat bij ons past. We voeren dit ook consequent uit.

Bovendien wenst Drisag Office Inspirators zich de komende jaren ontwikkelen tot de meest inspirerende consultant en solide producent van “your workplace experience”. Dit door met een team van gepassioneerde vakmensen totaaloplossingen te realiseren. Hierbij zien we toe op de twee bovenvermelde systemen over het kwaliteitsvol managen en het milieu.

Wil je tot slot meer te weten komen over onze duurzame oplossingen en behaalde certificaten? Klik hier!

Lees ook

comfortabel pauzeren
30
jul
Pauzeren

Waarom een comfortabele pauze zo belangrijk is

Je hersenen zijn tot veel in staat. Zeker wanneer je productief aan ‘t werken bent. Zo productief dat je soms vergeet om pauze te nemen. Geen goed plan, want op tijd een pauze nemen is cruciaal. Je hersenen hebben tijd nodig om alles te verwerken. Gebeurt dat niet? Alle gevolgen van dien.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.