Begroeten 9 juni 2022

Gasten hartelijk ontvangen

De eerste indruk telt! Zorg er daarom voor dat deze goed is met het juiste meubilair in een gezellige loungehoek. Want wanneer je gasten ontvangt op kantoor, wil je hen natuurlijk warm en hartelijk onthalen. Zo zorg je voor een aangename kennismaking, en zullen de klanten bovendien met veel plezier terugkomen. Met Drisag geef je jouw interieur de meest aangename ‘welkom’ ooit.

Onvergetelijk van begin tot einde

Je wilt toch dat je gasten jouw bedrijf blijven onthouden? Creëer daarom een onvergetelijke ervaring, vanaf het binnenkomen tot het buitengaan. En dat begint al bij het ontvangst aan de balie.

Inchecken in stijl

Een incheckbalie hoeft allesbehalve saai te zijn. Bij Drisag bieden wij een aantal moderne designs aan die meteen in het oog zullen springen. Ga voor een ontwerp dat perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf en binnen het interieur van de ruimte. Zo maak je meteen indruk op de gasten.

Een wachtruimte waar wachten niét lang duurt

Na de incheckbalie volgt de wachtruimte. Een ietwat saai moment, want we weten allemaal hoelang wachten kan duren. Tenzij je een aantrekkelijke ruimte creëert waar je gasten bijna niet van weg te krijgen zijn. Met de verschillende zitmogelijkheden van Drisag kunnen klanten in alle rust en zorgeloos wachten. Ga je voor kleine, afzonderlijke ruimtes, of geef jij de voorkeur aan een wachtruimte met luxueuze look&feel? Eén ding is zeker: met de verschillende vormen, kleuren en maten van de Drisag stoelen maak je er een stijlvol wachten van.

Met een koffietje in de hand

Gasten ontvangen vraagt vaak om een specifieke setting, zeker wanneer het belangrijke klanten zijn: professioneel, maar toch ook gezellig. Eventueel met een tafeltje om notities te nemen. Wat je ook kan doen, is een huiselijke sfeer creëren in een zakelijke setting. Denk hierbij aan een luxueuze sofa, een zachte velvet kuipstoel of een heerlijke lounge poef. Combineer met een stoer bijzettafeltje, en je creëert een ideale wachtruimte om met een heerlijke koffie te genieten van de rust tijdens het wachten.

Een milieubewuste keuze

Ga je voor een oplossing van Drisag, dan maak je niet alleen een luxueuze keuze, maar ook een milieubewuste. Bij de ontwikkeling van onze producten denken wij steeds na over het hergebruik van verschillende materialen. Zo draagt zelfs jouw nieuwe wachtruimte bij aan de circulaire economie. Nog iets om mee uit te pakken bij gasten en klanten!

Wil jij je gasten ontvangen in een sfeervolle setting? Onze interieurspecialisten geven je het gepaste advies. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail, ons telefoonnummer(+32 14 23 11 11)  of het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.