Event 18 oktober 2018

Drisag biedt drie jonge designers een springplank

Drisag organiseerde naar jaarlijkse traditie the NWOW design contest. Een ontwerpwedstrijd waarbij studenten strijden om een royalty contract. 

The NWOW design contest staat voor the new way of working. De studenten van de UHasselt kregen dit jaar de uitdaging om producten te ontwerpen die binnen ons productgamma passen én tevens geschikt zijn voor het nieuwe werken. Hieruit kwamen drie toppers waarvan de winnaar en uitzonderlijk ook de runner-up een royalty contract in de wacht sleepten.

Maaswerk   (Loes Maas – Winnaar)

Een licht, luchtig en eigentijds separatiescherm met ongekende mogelijkheden.

Go-easy   (Maud Ordutowski – Runner-up)

Een praktische en aaibare opbergtas die kan worden opgehangen aan het bureau.

GRIDD   (Tessa Verreth – 2nd runner-up)

Een akoestische scheidingswand met organisatiebakjes welke magnetisch bevestigd kunnen worden en in een handige opbergtas kunnen meegenomen worden.

Lees ook

comfortabel pauzeren
30
jul
Pauzeren

Waarom een comfortabele pauze zo belangrijk is

Je hersenen zijn tot veel in staat. Zeker wanneer je productief aan ‘t werken bent. Zo productief dat je soms vergeet om pauze te nemen. Geen goed plan, want op tijd een pauze nemen is cruciaal. Je hersenen hebben tijd nodig om alles te verwerken. Gebeurt dat niet? Alle gevolgen van dien.

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.