Inspiratie 11 juli 2022

Designstoelen van Drisag

Voor wie denkt dat een bureaustoel saai en basic is, bewijzen wij graag het tegendeel. De bureaustoelen van Drisag zijn echte designstoelen te noemen, waar je meteen van onder de indruk zal zijn. Optimaal comfort, een charmante look en chique uitstraling. Weg met die klassieke bureaustoelen!

Wat is een design bureaustoel?

Een design bureaustoel vind je niet overal. Deze stoelen combineren een comfortabele zithouding met een elegante uitstraling. Ze stralen moderniteit uit, en zijn tegelijk zeer functioneel. En het goede eraan is: ze komen voor in allerlei soorten, vormen en maten. Met of zonder wieltjes, een felle of sobere kleur, uit kunststof, leer of stoffering… Er bestaat ongetwijfeld een stoel die perfect past bij jouw behoeften en wensen. En dat maakt het net zo speciaal.

Comfortabel, functioneel én stijlvol?

Heb je jouw twijfels over het comfort van een designstoel? Alsof functionaliteit en schoonheid niet samengaan? Denk dan maar snel iets anders. De design bureaustoelen van Drisag hebben het allemaal: karakter, klasse en comfort. En bovendien is er voor ieder wat wils. Heb je graag het gevoel alsof je op wolkjes zit, of hou je meer van een stevige en ietwat robuuste stoel? Het is allebei mogelijk. Bij Drisag bieden we een aantal typische standaard modellen aan, maar ook voor zij die het graag wat specialer hebben, dachten wij wat out-of-the box. De originele stoelen brengen wat asymmetrie op kantoor en creëren een levendige sfeer.

Rollen of blijven zitten?

Slide jij graag al zittend van de ene naar de andere kant van de ruimte? Dan raden wij je ten zeerste een designstoel op wieltjes aan. Een voor een stijlvol, ergonomisch en slim, met elks een eigen unieke touch. Blijf je toch liever stevig zitten? Dat kan, want uiteraard bestaat het assortiment design bureaustoelen ook uit modellen zonder wieltjes. Deze statische bureaustoelen kunnen dan niet rollen, maar zijn daarom niet minder waard. Sterker nog: ze zijn even charmant en klassevol, maar zonder dynamisch en rollend karakter.

Ga voor het totaalplaatje

De interieurspecialisten van Drisag ontwerpen met veel plezier jouw volledige kantoorruimte. Alles wordt op maat van jouw wensen en behoeften ontworpen. Jij kiest de meubels, het design en de stijl. Vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag in ons productieatelier in Herentals. Daar worden de design bureaustoelen handgemaakt. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Doe je graag wat inspiratie op? Kijk dan zeker al eens in ons online assortiment. Voor meer vragen, tips en uitleg ben je uiteraard welkom in één van onze toonzalen, waar we je met veel plezier alle advies geven.

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.