Tip 16 juni 2022

De beste ideeën dankzij creatieve vergaderruimtes

Goede ideeën komen niet vanzelf, en vaak heb je een duwtje in de rug nodig om een goede brainstormsessie op gang te brengen. Laten de creatieve gedachten soms lang op zich wachten en heb je nood aan een extra creativiteitsboost? Ga dan voor een originele vergaderlocatie. De omgeving waarin je vergadert, kan namelijk een enorme impact hebben op de output die eruit voortvloeit. Creëer daarom een optimale omgeving waar de creativiteit kan bruisen en de fantasie de vrije loop kan!

Originaliteit in jouw vergaderruimte

Nog te vaak gaan werkgevers voor een traditionele vergaderruimte: een vierkante of rechthoekige tafel met de nodige vergaderstoelen errond. Erg origineel is het niet, in tegenstelling tot de moderne creatieve vergaderlocaties. Een originele vergaderlocatie daagt je werknemers namelijk uit om out-of-the-box te denken, en dat is uiteindelijk wat er van een brainstormsessie wordt verwacht. Als werkgever moet jij hierin dan ook het goede voorbeeld geven. Denk daarom zelf eens buiten de lijntjes, en creëer een uiterst originele en creatieve ruimte waarin de ideeën in geen tijd zullen opborrelen. Want geef toe, een simpele tafel met wat stoelen errond, dat nodigt niet uit om buiten je comfort zone te treden. Kleed je vergaderruimtes aan met comfortabele stoelen, een kleurrijke poef in verschillende vormen en ga voor de meest unieke accessoires en decoratie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, maar wat je ook kiest: creativiteit is alvast gegarandeerd.

De verrassende vergadermeubels van Drisag

Ben je helemaal geprikkeld door de leuke ideeën en fantastische vergadermogelijkheden? Dan heeft Drisag de beste oplossingen voor jouw ruimtes. In het assortiment vind je verschillende meubels, van bijzettafeltjes tot loungestoelen, twists en krukjes. Zelfs een echte desk bike, flipboard of schommelstoel hebben we voor jou in de aanbieding. Je kan het niet gek genoeg bedenken. Heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? Dan staan de experten van Drisag met veel plezier voor je klaar. Onze interieurspecialisten ontwerpen jouw creatieve vergaderruimte mét een advies op maat. Vervolgens worden de gewenste producten handgemaakt in ons eigen productatelier in Herentals. Wij houden van kwaliteit. Daarom werken wij enkel met de meest kwaliteitsvolle materialen. Zo kan ook jij flexibel en kwalitatief vergaderen!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail, ons telefoonnummer(+32 14 23 11 11)  of het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.