achter de schermen 14 oktober 2019

Achter de schermen bij onze bedrijfsfilm

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom besloten we een bedrijfsfilm op poten te zetten.

We willen laten zien wie we zijn, waar we voor staan en waarom we een goede keuze zijn voor klanten en sollicitanten.

Tijdens het brainstormen bleek al snel dat we het verhaal van Drisag willen vertellen met werkplezier als rode draad. Hoe helpen we een klant verder? Welk pad bewandelt de klant bij ons? Hoe worden projecten gerealiseerd, en wat is hierdoor het voordeel voor onze klanten?

De volledige weg die onze klanten afleggen werd zorgvuldig in beeld gebracht. Om alle facetten aan bod te laten komen, werden er twee dagen gefilmd in zowel onze levende showroom als in het productieatelier te Herentals.

 

 

Benieuwd naar onze bedrijfsfilm?

Lees ook

30
jul
Tip

Doen: muziek op kantoor

Muziek tijdens de werkuren? Voor sommigen klinkt het vreemd, terwijl het voor anderen de normaalste zaak van de wereld is. Wat blijkt? Muziek doet iets met je. In de file, tijdens je workout, op feestjes, én ook op het werk. Een reden te meer om de radio te laten spelen.

comfortabel pauzeren
30
jul
Pauzeren

Waarom een comfortabele pauze zo belangrijk is

Je hersenen zijn tot veel in staat. Zeker wanneer je productief aan ‘t werken bent. Zo productief dat je soms vergeet om pauze te nemen. Geen goed plan, want op tijd een pauze nemen is cruciaal. Je hersenen hebben tijd nodig om alles te verwerken. Gebeurt dat niet? Alle gevolgen van dien.

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.