Inspiratie 21 februari 2023

5 trends in onze vernieuwde toonzaal

Onze vernieuwde toonzaal is een ruimte waarin we jou als klant kunnen inspireren in een huiselijke omgeving. Beleving staat hierbij centraal. Onze levende showroom is een samenspel van tijdloos design met hedendaagse trends. We heten jullie van harte welkom, de koffie staat al klaar.

1. Geen scherpe kantjes

Weg met scherpe kantjes, welkom rondingen. De ronde en organische vormen die in 2022 hun intreden deden, worden in 2023 doorgetrokken en nog uitgesprokener. De rondingen zorgen voor gezelligheid en zachtheid. Dit zorgt voor een mooi contrast met de strakke lijnen van het gebouw en breken de ruimte op een zachte manier. Afgerond meubilair zorgt ervoor dat een ruimte zachter oogt en een natuurlijke rust uitstraalt. Er staan meerdere afgeronde eyecatchers in onze showroom.

2. Recycling en upcycling

Bij Drisag verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Onze meubelstukken gaan langer mee en produceren we zelf, lokaal. Afgedankte meubelstukken kunnen vaak volledig of gedeeltelijk worden verwerkt tot nieuwe meubels. Op die manier gaat er zo weinig mogelijk materiaal verloren en blijft de kringloop gesloten. Ook voor de vernieuwing van onze showroom, hebben we zoveel mogelijk bestaand meubilair gebruikt. Onze kapstokken hebben we in een nieuw jasje gestoken door ze van opnieuw te lakken. Verschillende softseating oplossingen en bureaustoelen werden geherstoffeerd. Ook in 2023 streven we naar een duurzaam beleid op alle vlakken van de onderneming.

3. Een levende showroom die meegroeit

Er is nergens zoveel leven in een toonzaal als bij Drisag. Bij ons geen doodse toonzaal. Wel een modulair interieur waar aan gewerkt wordt. Ons meubilair is zo ontworpen dat het meegroeit met je bedrijf.  Flexibiliteit en functionaliteit zijn steeds prominentere aspecten als het aankomt op kantoormeubilair. Wij focussen meer op de wens van de gebruiker, die kan kiezen uit een brede waaier aan mogelijkheden. Dat is ook de essentie van een modulaire interieur. Vanuit een basis zijn de mogelijkheden eindeloos. De manier om minder nieuwe interieurspullen te kopen, is kiezen voor een modulair interieur.

4. Stoffenspel

Geen ruwe materialen of prikkelende stof, maar juist meer teddy of fluwelen stoffen. Deze trends komen aan bod in onze showroom. We hebben bewust gekozen voor een grote variatie aan stoffen. Van een bold statement motief tot subtiele stoffen met fijn geweven structuur. Zwarte bureaustoelen? Dat kan, maar we laten ook zien dat het anders kan. Van beige tot groene en blauwe tinten. We willen inspireren en laten zien wat er mogelijk is.

5. Nieuwe kleurconcepten

In 2023 halen we massaal de natuur naar binnen door een mix van natuurlijke kleuren zoals groen, beige en warme rood en bruin tinten. Deze kleuren zijn subtiel terug te vinden in de onderstellen van onze zit-sta bureaus. Ook de Fennels en gordijnen die onze toonzaal verdelen en de akoestiek bevorderen zijn in aardse tinten. Wie het niet zo heeft voor warme kleurschakeringen en meer voor koelere kleuren is, komt ook aan zijn trekken. Door de frisse combinatie van blauwtinten zoals kobaltblauw, pastelblauw, ijsblauw en wit creëren we ook serene ruimtes om tot rust komen.

Benieuwd naar onze vernieuwde toonzaal en welke trends bij jouw bedrijf passen?
Vraag een gratis adviesgesprek aan en kom sfeer opsnuiven in onze vernieuwde toonzaal

 

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.