Inspiratie 18 maart 2020

3 tips om een lege muur in je kantoor aan te kleden.

Heb je een lege muur op kantoor? Weet je niet hoe je deze ideaal moet benutten? Breng meer sfeer en gezelligheid in je werkomgeving. Hier vind je 3 tips om een lege muur op je werkplek aan te kleden.

1. Urban jungle

Ga voor planten! Planten en moswanden integreren op kantoor geeft heel wat voordelen. Zo staan planten bekend om het verbeteren van de luchtkwaliteit op kantoor. Bovendien zorgt het voor meer creativiteit en productiviteit. Ten slotte werkt het akoestisch en verbetert het de concentratie. Kortom planten op de werkvloer verhogen het algemeen welzijn.

2. Akoestiek verbeteren

Rust. Privacy. Focus. Heb jij het helemaal gehad met die luide telefoongesprekken van je collega’s of het gezoem van de printer? Onze verschillende akoestische oplossingen betekenen zo veel meer dan alleen stilte. Ze creëren de sfeer en rust die jij nodig hebt om productief te werken. Onze meest gebruikte akoestische oplossingen zijn de AcoustiPanels. Je kan ze helemaal naar je hand zetten door de kleuren in jouw huisstijl te kiezen of door te kiezen voor een fotoprint. Daarnaast kan je ook kiezen voor de milieuvriendelijke versie de Ecoustipads. Deze worden gemaakt van stofoverschotten. Tot slot hebben we sinds dit jaar ook ronde AcoustiPanels, namelijk de AcoustiSphere.

3. Bijzonder behang

Ga niet voor een effen behang, want dan blijft de muur zeer leeg aanvoelen. Ga voor een leuke print! Als je kleur toevoegt aan je werkplek, voel je je al meteen creatiever. Ben je geen real plant lover, ga dan voor jungle behang. Deze planten moet je niet onderhouden. Bovendien houd een leuk behangpapier je het hele jaar goedgezind!

Heb jij een lege muur die je wilt aankleden?

Drisag staat voor kantoorinrichting van a-z.
Onze interieurarchitecten begeleiden je in het maken van de juiste keuzes.

Ga met ons in gesprek!

Lees ook

Op zoek naar jouw perfecte oplossing?

Onze experts creëren je ideale werkomgeving, met advies op maat.