Drisag specialiseert zich in conceptuele kantoormeubelprojecten in B2B en overheid. Een groot gedeelte van ons productportfolio is eigen productie. Onze belangrijkste USP is dat wij middels eigen stoffeerwerk, mooie, ge´ntegreerde kleurconcepten kunnen uitwerken & realiseren op maat van de klant.

Onderstaande foto's tonen projecten die wij recent hebben uitgevoerd bij Becton Dickinson, Codipack, De Heidebloem, Deca Packaging, Electrabel, KPMG, Mars Olen, Selor, Simage, VUB studiebegeleidingscentrum


Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.

Copyright © 2011 - All Rights Reserved.