Het design is oogstrelend, de techniek en functionaliteit ongezien. Met REact pakt Drisag uit met een kantoorstoel die alle wetenschappelijke kennis over gezond, ergonomisch zitten op een overtuigende manier in de praktijk brengt.

Design by Ton Haas
ton_haas.jpgTon Haas

Ton Haas Industrial Design specialiseert zich in het ontwerp van meubelen en producten, zowel voor B2B- als voor de particuliere internationale markt. 

Naast interesse in industriële productie heeft Ton Haas tevens een passie voor volkse kunsten en traditionele ambachten van niet Westerse oorsprong. In dit domein realiseerde hij reeds talrijke projecten.

Ondanks het feit dat Ton Haas Industriel Design gevestigd is in Rotterdam, heeft het bedrijf wereldwijd een stevig klantenportefeuille opgebouwd.

Doorheen de jaren ontwikkelde de studio een specifieke aanpak die leidt tot een hoog resultaat en succesvolle projecten en producten. 

Sommige projecten worden geïnitieerd binnen de studio zelf en vervolgens verder uitgewerkt in samenwerking met de klant (partners / producenten). Andere projecten worden dan weer volledig zelfstandig in de studio uitgewerkt op basis van een specifieke briefing van de klant.
De producten van Ton Haas worden bestempeld als zijnde gebruiksvriendelijk en zuiver van vorm en materiaal. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een grote verscheidenheid in onderwerp, functie en uitvoering.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.