Speciaal voor Drisag ontwierp Roel Vandebeek "Together" & "Together S", twee programma's van strakke zitbanken. De ideale oplossing om een comfortabele zithoek te creëren !

design by Roel Vandebeek
Roel Vandebeek

Roel_Vandebeek.jpgRoel Vandebeek is geboren in 1970 te Hasselt (België). 

In 1994 studeerde hij af aan de Hogeschool Limburg (Genk), afdeling ‘Industriële Vormgeving/Productontwikkeling’. Tijdens en na zijn opleiding behaalde Roel Vandebeek verschillende prijzen & onderscheidingen voor ontwerpwedstrijden en tentoonstellingen in binnen- en buitenland.

Eind ’96 is Roel Vandebeek gestart met zijn eigen ontwerpbureau Beek Design bvba. Sindsdien werkt hij freelance voor bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren: meubilair, verpakking, huishoudproducten, verlichting …

Projectmatig werkt hij samen met architecten wat betreft interieurprojecten, showrooms en standenbouw.
Hij geeft regelmatig gastcolleges in diverse opleidingen die betrekking hebben op productontwikkeling.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.