Met de Breakdancer heerlijk werken en relaxen op het werk...

design by James Van Vossel
James_Van_Vossel.jpg


Ontwerper James Van Vossel is oprichter van JAMES (www.jamesvanvossel.be) en richtte samen met Tom De Vrieze de creatieve cooperatie FOX & FREEZE (www.foxandfreeze.com) op.

James maakt meubels, producten, verlichtingsinstrumenten en modeaccesoires. Hij ontwikkelt volledige studies - prototypes inclusief- onder het motto “je kan niet zitten op een tekening”. 

Kleine producties maakt hij zelf in eigen atelier.
Voor grote series werkt hij met merken als BALOQ (NL), DARK (BE), DRISAG (BE), THEO eyewear (BE).
Het werk van James wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan slimme ontwerpen waarin een doordachte gimmick schuilgaat.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.