Speciaal voor Drisag ontwierp burobas Club. Club omvat een breed programma van stoelen, van simpele projectstoel tot luxueuze gestoffeerde vergaderstoel. 

design by Burobas
Burobas

BurobasBurobas werd opgericht in 1998 door Bas van Rooij (1973) en Bas Lamers (1974). Beide studeerden ze af aan the Design Academy in Eindhoven, afdeling Man & Public Space. Burobas ontwerpt producten en complete interieur-concepten voor verschillende bedrijven, waaronder Drisag.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.