Frame21. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek"...

Mentale Ergonomie

Blauw = warm? 

Blauw is koud. Rood is warm. Geel is levendig. Groen is zacht en rustig. Kleuren hebben een invloed op ons functioneren. In een rode kamer schatten proefpersonen de temperatuur warmer in dan in een blauwe. 

Ook andere factoren hebben een invloed op onze stemming:  Emotie op de werkvloer 

Mensen zijn emotionele wezens. En emoties zijn beïnvloedbaar. Er zijn heel wat studies gebeurd naar de impact van de werkomgeving op de prestaties van het personeel. De algemene conclusie? Wie zorgt voor een aangenaam en werkgericht klimaat, krijgt sterk verbeterde prestaties. 

Een aangenaam klimaat. Mensen moeten hun basisbehoeften vervuld zien, willen ze mentale ruimte vrijmaken voor creatieve arbeidsprocessen. Mensen hebben nood aan een aangenaam warme, lichte en frisgeurende arbeidsplaats. 

Een efficiënt kantoor is niet enkel aangenaam, maar ook werkgericht. Het moet mensen aanzetten tot het vervullen van hun taak. En daar kunnen verschillen inzitten. Een benchtafel past misschien op een marketingafdeling. Maar niet op de loonadministratie. 

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.