Frame21. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek"...

Ergonomie

Flow. De bijna mythische toestand waarbij alles 'zo maar' schijnt te lukken. Concepten zitten juist, rekeningen kloppen, beslissingen worden genomen, ... En dat quasi zonder moeite. Een fase van hyperproductiviteit die velen nastreven. 

Ergonomie is een van de basisfactoren die flow mogelijk maken. Om in een goed werkritme te geraken, moeten zo veel mogelijk hindernissen weggenomen worden. Zowel fysiek als mentaal. 

Ergonomie houdt in dat werkprocessen en de fysieke omgeving geconcipieerd worden met de uitvoerder en zijn taken als centraal gegeven. Wat moet wanneer gebeuren? Volgens welk proces? Met welke bewegingen? Al deze zaken maken een omgeving waarin het individu of de groep optimaal kan functioneren. 

Ook mentaal gezien is ergonomie van belang. Mensen presteren beter als ze zich goed voelen in hun werkomgeving. Een mooi, goed ingericht kantoor is dan geen kost, maar een investering in je bedrijfsprocessen.

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.