Box


              
           
Box, design by Studio Segers

Op de dag van vandaag zijn grote open landschapsconcepten niet meer weg te denken uit de hedendaagse kantoorwereld. Dit resulteert echter al te vaak in drukke ruimtes waar privacy en persoonlijk contact stilaan verdwijnen.
In tijden van sociale media als facebook, twitter, Instagram,… is het een noodzaak dat binnen deze open landschapskantoren terug ruimte ontstaat voor een persoonlijker contact waar collega’s op een directe (non-digital) manier elkaar kunnen ontmoeten.

“Box” is een vorm van microarchitectuur, die als icoon in een ruimte kan staan. Een oase van rust die ervoor zorgt dat mensen zich aangesproken voelen om in dialoog te treden met collega’s. Door zich even van het razendsnelle leven af te zonderen, in deze akoestische micro-omgeving, kan er ruimte voor discussie met elkaar ontstaan. Een cocon waar personen elkaar inspireren en direct motiveren, in tegenstelling tot de quasi emotieloze “vind ik leuk”.
Een plaats voor korte vergaderingen of om gewoon even van je stoel op te staan en tot rust te komen met een tas koffie.


Download PDF


Drisag is actief als Belgisch fabrikant van gestoffeerd zitmeubilair. De laatste jaren profileert Drisag zich tevens als productiehuis voor belangerijke designmerken zoals Moooi, Vange & Lensvelt. Drisag ontwikkelt & produceert ook eigen producten in nauwe samenwerking met bekende designers. Sinds het midden van de jaren negentig is Drisag actief op de markt van de kantoormeubelprojecten.

Copyright © 2008 - All Rights Reserved.