Yes


              
              
Yes voldoet aan de Europese norm en is daarmee geschikt voor 95% van Europese bevolking.

Yes combineert de voordelen van een gestoffeerde rugleuning met deze van een netweave rugleuning:
de stoel zorgt tegelijk voor een degelijke ondersteuning van de onderrug (bekken/lenden) en een doeltreffende ventilatie van de rug.

Yes is gebruiksvriendelijk & geschikt voor wisselwerkplekken omdat de stoel beschikt over een automatische gewichtsinstelling en een eenvoudig verwisselbare zitting met kliksysteem.

Yes biedt een hoog zitcomfort omdat de vormgeving van zitting & rugleuning doordacht en aangepast is aan de bewegingskarakteristiek van het synchroonmechaniek.

Yes past in elk interieur omdat de zitting kan gestoffeerd worden in stof, kunstleder of leder & waarbij kleurkeuzes nagenoeg ongelimiteerd zijn.
De kunststof rugleuning is verkrijgbaar in het zwart, lichtgrijs & wit of kan aan de binnenzijde voorzien worden van een inlegstoffering.

Yes is budgetvriendelijk omdat naast een luxe versie tevens een basisversie kan aangeboden worden, zonder armleuningen, met 2D armleuningen of met draaibare 3D armleuningen.

Yes is ecologisch verantwoord omdat de stoel is opgebouwd met een beperkt aantal onderdelen & zeer eenvoudig te ontmantelen is in aparte materiaalfracties.

Download PDF


Drisag is actief als Belgisch fabrikant van gestoffeerd zitmeubilair. De laatste jaren profileert Drisag zich tevens als productiehuis voor belangerijke designmerken zoals Moooi, Vange & Lensvelt. Drisag ontwikkelt & produceert ook eigen producten in nauwe samenwerking met bekende designers. Sinds het midden van de jaren negentig is Drisag actief op de markt van de kantoormeubelprojecten.

Copyright © 2008 - All Rights Reserved.