Frame21. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek"...
Designed to feel good at work !


Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten.

Met een uitgebreid programma aan kantoormeubilair en aanverwante accessoires is Drisag in staat om een oplossing te bieden voor elke inrichtingsbehoefte van een klant.

Dank zij de expertise van een team van interieurarchitecten en project-adviseurs levert Drisag dagelijks een belangrijke bijdrage tot meer werkplezier. Een mooi en functioneel ingericht kantoor werkt immers prettiger en motiverender. 

Bezeten van goed zitten!

Van oudsher is Drisag actief als Belgisch fabrikant van ergonomische kantoorstoelen.

Vandaag ontwikkelt & produceert Drisag zitmeubelen onder eigen label en dat in nauwe samenwerking met bekende designers zoals stefan schöning (designer van het jaar 2008), Ton Haas  & Roel Vandebeek.

Het bedrijf stelt een 50 tal mensen te werk waaronder metaalbewerkers, stoffeerders en monteurs. 
Het productieproces is artisanaal en bestaat in hoofdzaak uit handwerk. Er wordt gebruik gemaakt van een poedercoating-installatie en een computer gestuurde stofsnijmachine voor de meubelstoffen.

Drisag profileert zich tevens als productiehuis voor belangrijke designmerken. Zo kwam het bedrijf in contact met designers met internationale allure zoals Marcel Wanders, Gerard van den Berg & Joep van Lieshout.

Ook maatwerkprojecten gaat Drisag niet uit de weg. Zo ontwikkelde & produceerde Drisag zitbanken op maat voor het gerechtsgebouw van Gent en Hasselt.

Inspiratie in de eigen werkomgeving

Drisag is gehuisvest in “Frame21” langsheen de E313 te Herentals.
Dit spraakmakend gebouw werd ontworpen door het Antwerpse B-Architecten en weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek":

-open en flexibele ruimtes waarin de gebruikers steeds met elkaar in contact komen
-integratie van werken, ontmoeten en ontspannen
-een lichte en doorzichtige structuur die staat voor transparantie en creativiteit
-een plaats waar het goed vertoeven is

Frame21 is een projectie van wat Drisag wil zijn: een innoverende ontwerper en producent van hoogwaardig, ergonomisch en eigentijds kantoormeubilair. Een belangrijke speler op de markt van de kantoormeubelprojecten.

We hebben er bewust voor gekozen om ons te vestigen in een spraakmakend gebouw met een hoge 'wow'-factor.
Niet om te imponeren. Wel om nieuwe doelgroepen zoals architecten, interieurarchitecten en facility managers te kunnen inspireren.
Het zijn immers deze doelgroepen die in belangrijke mate beslissers binnen bedrijven en overheden beïnvloeden in hun keuze voor kantoormeubilair.

Frame21 is een passende thuisbasis voor Drisag dat haar klanten én werknemers wil blijven uitdagen.


Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.