Kleur!!
Design!!
Comfort!!

Together zitbanken geven uw receptie de uitstraling die ze verdient. Verbaas uw bezoekers vanaf de eerste seconde. 

Inspiratie in de eigen werkomgeving

In september 2008 verhuist Drisag naar een gloednieuw gebouw. Dit complex in opbouw langs de E313 te Herentals is een realisatie van Groep Heylen.  Het technisch en architecturaal uitdagende ontwerp is een kunststuk van B-Architecten.


Ons gebouw
weerspiegelt het idee van "De nieuwe werkplek". Open en flexibele ruimtes waarin de gebruikers steeds met elkaar in contact komen. De integratie van werken, ontmoeten en ontspannen. Een lichte en doorzichtige structuur die aanzetten geeft voor creativiteit.  Eeen plaats waar het goed vertoeven is.

maquette.jpg

Onze 'Nieuwe werkplek'

De keuze voor dit architecturale design biedt een blik in de toekomst. Het is een projectie van wat Drisag wil zijn: een innoverende ontwerper en producent van hoogwaardig, ergonomisch en eigentijds kantoormeubilair.

We kiezen er bewust voor om ons te vestigen in een hedendaags en experimenteel gebouw.  Een gebouw met een hoge 'Wow'-factor.  Niet om te imponeren.  Wel om te inspireren.  Een passende thuisbasis voor een bedrijf dat zijn klanten én werknemers wil blijven uitdagen.

Bezoek ons...

Met veel glas en een stevige basis kiest Drisag voor transparantie.  We willen onze klanten dan ook graag verwelkomen in onze nieuwe thuis. Zodra we goed en wel gesettled zijn...


Drisag is gespecialiseerd in kantoormeubelprojecten en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen en aanverwante accessoires. Ons team van interieurspecialisten luistert naar uw wensen en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Van oudsher is Drisag bekend als fabrikant van ergonomische kantoorstoelen. In onze productie worden de beste materialen, de fijnste stoffen en leders verwerkt tot kwaliteitsvolle zitmeubelen. Onze vakkennis stellen we eveneens ter beschikking voor maatwerkprojecten en private label productie.


Copyright © 2008 - All Rights Reserved.